3 nye championatpoeng på Madi

Vi er skikkelig stolte av Madi-pia vår! 🙂

 

På søndag sanket hun enda en premie på skogen – hennes sjette 1. AK (fem på skog og en på høyfjell).

Vi stilte Madi og Dino begge dager på NGK sin skogsfuglprøve på Hemne. Lørdag var en skikkelig «dritt»-dag med regn som høljet ned, men søndag ble det heldigvis opphold og vi fikk en kjempedag på skogen !!!!

 

Madi viste også denne helgen at hun er blitt en veldig erfaren og stødig hund på skogen. Hun viste også rapport på søndag, men pga at hun måtte hente far to ganger før han skjønte henne, så hadde fuglen fløyet sin vei. Senere på dagen viste hun dommer Olav Bratberg et flott godkjent fuglearbeid på en røy og han kunne med glede dele ut høyeste premie til Madi.

01-05112007-3NyePoengMadi

Madi går et flott skogsfuglsøk i god kontakt med fører. Blir borte for oss og finnes i stand foran oss. Orrhane letter foran Madi som roes. På grunn av at situasjonen er utenfor jaktbart hold blir det ikke skutt. Senere ser vi Madi rapportere og hun leder oss inn i stand, men fuglen var fløyet. På slutten av avprøvingen ser vi Madi i en intens stand foran oss. Avanserer til ny stand, reiser villig og presist røy. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder og apporterer ok. Tildeles 1. pr AK skog.

 

Tallkarakterer: 555-444 

 

Hemne, 4.11.2007

Dommer: Olav Bratberg