Dino til semifinalen på NM-Skog 2007

NM-Skog gikk i år i områdene rundt Romeriksåsen nord for Oslo. Det var 48 hunder som fikk plass og Madi og Dino var blant dem. Vi er veldig fornøyd med begge hundenes innsats. Begge fikk flotte kritikker og det ble to veldig spennende dager for Tore.

Semifinaledommer Cato Jonassen med Dino i fanget

Semifinaledommer Cato Jonassen med Dino i fanget

Kvalifisering:

I kvalifiseringen var det satt opp 6 hunder på hvert parti. Dagen ble delt i to slik at 3 hunder fulgte med dommeren ut og resten satt og ventet rundt et bål til ettermiddagen. Dino var først ut av våre. Han gikk meget godt, hadde en markering i løpet av dagen, men dessverre ingen fugl. Dino gjennomførte en godkjent apport og ble satt som nr 2 av de tre første hundene.

Madi gikk også meget godt i sitt første slipp i veldig tett og uoversiktlig terreng. Hun blir borte og Tore og dommeren finner Madi i stand. Hun går villig på uten at fugl letter. Hennes andre slipp går i noe åpnere terreng. Hun blir borte på nytt i slutten av slippet. Tore gambler og prøver innkalt rapport på Madi. Hun kommer inn og går hurtig tilbake. Hun markerer under noen tette graner, men dessverre ingen fugl kan ses. Dommeren var veldig lei seg på Madis vegne. I stedet for 1. AK m/ÆP så ble det ut av NM’n. Han valgte å ta med Dino videre for han hadde færre minus.

Semifinalen:

I semifinalen gikk Dino også meget godt. Han elsker og jakte på skogen. Da er han i sitt ess !!!!

 

Dommer Cato Jonassen likte Dino veldig godt og skrev følgende kritikk:

Dino går meget bevisst i vekslende vind, får med seg masse terreng i god kontakt med fører. Fortsetter sitt meget gode søk i sidevind og har evnen til å roe ned når det napper. Stand, justerer seg, kaster seg frem på ordre uten å presentere fugl. Apporterer korrekt. Holder koken men lykkes ikke.

0 pr AK semi

Tallkarakterer: 545-444                                                 Dommer: Cato Jonassen