Go-Pia på besøk i sitt barndomshjem

Go-Pia på 4 måneder (e Pia og Peik) har vært på ferietur hjem til bestemor og bestefar i Stordalen i sommer. Vi stiller gjerne opp så fremt vi har tid. Det er bestandig artig å se våre valper igjen.

Go-Pia overrasket oss positivt fra første stund. Hun var veldig ivrig på å herje med våre hunder til å begynne med, for Go-Pia er vant til å leke med sin halvsøster som er jevngammel. Det ble fort slutt på herjing og biting i ører ja, Go-Pia ble satt på plass etter tur av alle våre hunder. Hun fant fort sin plass i flokken og neste dag var det som hun hadde vært hos oss hele tiden.

Go-Pia er en rolig og avbalansert valp. Vi merket henne nesten ikke. Hun fikk prøve hundegården sammen med Dino og Terra. Det gikk suverent. Det var stas og ligge mellom de store hundene på benken og sole seg. Om kvelden var det godt å komme inn og ligge i fanget til bestefar.

Hvem snorker høyest tro ?

Hvem snorker høyest tro ?

Go-Pia har vokst mye i det siste. Hun har fått god lengde på ryggen og har lange ben med veldig fine vinkler. Ørene var litt store synes vi, så vi tok litt stell og klipp i samme slengen. Go-Pia likte og bli stelt med.

Ble hun ikke fin da ?

Ble hun ikke fin da ?

Før Go-Pia reiste hjem til Levanger fikk hun også prøve seg på duer igjen. Vi fant henne i stand på to duer på gårdsplassen en formiddag. Det var en artig opplevelse for oss.

Go-Pia i stand på duer

Go-Pia i stand på duer

Vi synes det var litt leit da Go-Pia reiste hjem igjen, men vi får vel mange fine opplevelser med henne ved en senere anledning.