Hilsen fra Dino-døtre

Vi har mottatt mailer og bilder fra 3 av døtrene til vår Dino og Riiseskogens Ira. Det er moro å få tilbakemeldinger fra kullet. Det ble 3 tisper og 2 hanner. Oppdretteren har en tispe selv – Ayla.  Ellers er de andre reist til Gimse, Nesbyen, Trondheim og Fredrikstad. Spesielt artig var det at samboeren til en tidligere valpekjøper av oss har fått seg en hannhund fra kullet. Ezito har fått seg en lekekamerat.

Vi ønsker alle lykke til med valpene.

28.7.2008: En liten sommerhilsen fra ”Ira” og ”Ayla” med fam. i Grong

 

Vi har det bra, koser oss i varmen – bader og herjer på plena om dagen, og lange lufteturer for Ira på kvelden. Håper det står bra til med dere i Meråker også, og at Madi har kommet seg helt etter ulykken.

 

Ayla er blitt en liten luring, som elsker å ta med seg skoene til Åse og andre ting hun finner på luftetur på plena. Ellers er hun blitt ganske grei – kommer når vi roper eller plystrer. Sitter på kommando, også på litt avstand, og holder seg fint innenfor grensa på tomta. Hun er litt bortskjemt med å ha mor Ira der hele tiden, så hun er ikke så glad i å være alene. Vi jobber med saken, og det går stadig bedre. Vi jobber også for å få bort ammingen, men Ira gir stadig bort små kosesuper. Det siste døgnet har vi skilt dem fysisk fra hverandre bortsett fra når vi følger med, så nå håper vi snart Ayla er ”tørrlagt”. Håpet er at hun blir litt mindre avhengig av mor da, slik at det ikke blir slik sauter hver gang hun er alene?!

Ayla har forsøkt seg med rypevinge, og viste stor interesse for godlukta. Vi kan vel ikke si at hun festet stand, men hun trekte opp og nærmet seg vingen i myra i ”standpositur”

Ayla har forsøkt seg med rypevinge, og viste stor interesse for godlukta. Vi kan vel ikke si at hun festet stand, men hun trekte opp og nærmet seg vingen i myra i ”standpositur”


 

 

23.7.2008:  Vi har mottatt enda en trivelig tilbakemelding fra en fornøyd valpeeier :

 

Maja (e Ira og Dino) har funnet seg godt til rette i det nye hjemmet. Maja er frisk og rask og sover mye. Hun legger på seg mye og vi ser at hun vokser. Vi har møtt mange andre hunder med Maja og det går kjempebra.

For oss virker det som hun har god lære-evne og humør.

 

Mvh. Magnus Eidem, Trondheim


 

13.7.2008: Vi har mottatt et koselig bilde av 2 måneder gamle Tinka (e Ira og Dino) som vi gjerne vil dele med våre lesere:

 

Hei. Vi har nå en fin liten tispe fra Dinos avkom. Den er hentet nylig i Grong og vi er veldig fornøyd. Hun heter Tinka.

Hun virker veldig rolig, men samtidig som en nysgjerrig liten frøken på ting rundt seg. Dette syns jeg lover veldig bra både for familien og jakta. Sender med et lite bilde og skal sende flere etter hvert. Vi syns hun ligner litt på pappaen sin.

 

Med hilsen Stian Majormoen fra Nesbyen

En søt liten frøken - Tinka fra Gol

En søt liten frøken – Tinka fra Gol