Ho Lotta og Heart på valpeshow i Elverum

De Nordiske Jakt- og Fiskedager 2010 ble arrangert den 5. – 8. august og avsluttes alltid med valpeshow på søndagen. I år stilte det to valper fra Kennel Fagermoa – Fagermoa’s Ho Lotta og Fagermoa’s Heart.

Ho Lotta

Ho Lotta

SMS fra eier Ragnar Larsen: Ho Lotta fikk følgende kritikk: 6 mnd. Meget lovende, ganske godt hode enda lett snuteparti. God kropp for alder tilstr. Vinklet b.stamme. Godt hårlag og gemytt.». Nr. 2 av 2 tisper. Knevinkelen var noe rett enda sa dommeren. Men til slutt sa dommeren «du var flink til å stille ut hunden din» 🙂

Heart til høyre

Heart til høyre

Mail fra Morten Leine:

Heart på valpeshow

 

Det var en spent hund og minst like spente eiere som tidlig søndag morgen satte kursen til Elverum for å delta på sitt aller første valpeshow.

 

Etter å ha sittet ringside og ventet i overkant av tre timer var turen kommet til Heart. Med kun to dager igjen til fylte seks måneder stusset dommeren på om vi var kommet i riktig klasse.

Heart er blitt stor gutt. 🙂

Etter en runde i ringen fikk Heart sin kritikk: 6 Mnd. Meget lovende, Rasetypisk hode. Harmonisk kropp og b.stamme.  Dårlig vinklet bak, godt hårlag og gemytt. 2. premie.

Litt slukøret gikk vi ut av konkurransen, med verdens fineste hund…. Livet er urettferdig! Etter en liten summepause og en peptalk i bilen var hund og eier enig: Vi skal reise kjærringa og komme sterkere tilbake! Her er det bare å komme seg ut i ulent terreng å bygge muskler!