Madi med sin tiende 1. AK

Madi hviler ikke lenge på sine laurbær. Både Madi og Tara deltok på TJFF sin kveldsprøve i Meråker i kveld.

Madi apporter gjerne felt fugl

Madi apporter gjerne felt fugl

Kreklingrabbens Tara

Kreklingrabbens Tara

Vi har snakket litt om at det hadde vært artig om Madi fikk sin tiende 1. AK. Hun har 9 hittil, derav èn m/ ÆP. Superjenta viser at hun er i form og hun lar seg ikke be to ganger når hun har funnet fugl. Hvis hun blir borte er det bare å stå å vente, for Madi kommer som oftest og henter deg.

Dette skjedde også i kveld. Madi kom og hentet Tore og dommer Per Arne Kjelsberg og de fulgte på henne. Fuglen var der fremdeles og Madi fikk godkjent fuglearbeid med reis og RAPPORT. Dommeren var mektig imponert over Madi’s prestasjon i kveld og delte gladelig ut  1. AK skog m/ÆP.

Ikke nok med det. Kreklingrabbens Tara (e Sarah og Don Marco) er fremdeles hos oss for at vi skal stille henne på jaktprøver i høst. Hun er veldig flink til å holde kontakt, så vi valgte å prøve henne på skogen i kveld. Tara gikk et klart førstepremiesøk og på slutten av kvelden får hun seg en stand på ryper som springer på bakken. Hun smyger seg etter dem og er komplett rolig når de letter. Et skikkelig rørende fuglarbeid. Apporten gikk også fint og Tara fikk sin velfortjente 1. AK skog i kveld. At det går an !!!!