Nok en stor utstillingshelg

Det stilte 5 Fagermoa-hunder på diverse utstillinger i helga. Alle fikk 1. premier.

I tillegg fikk også to avkom etter Dino 1. premier. Det får en si er sterkt !!!!

Lørdag stilte Fagermoa’s Frøya (e. Toy og Eira) og eier Ove på Bodø JFF sin utstilling. Ove hadde aldri vært på utstilling før og han var veldig spent. Så for å få litt lærdom hvordan dette gikk for seg, hadde han sett på noen filmsnutter via internett fra utstilling av mops. Der hadde eierne findressen på seg, så Ove ble ikke videre beroliget da han så det.  🙂  Etter å ha rådført seg med noen kjente i fuglehundmilljøet, ble han veldig glad da han slapp og stryke kvitskjorta før han dro på jakthundutstilling. Det gikk da rett så bra med radarparet fra nord. Frøya fikk 1. kval og 1. konk i juniorklassen av dommer Vigdis Nymark. Da har vi to avkom fra F-kullet med 1. pr på utstilling.

 

Det var også utstilling på Ørskogfjellet samme dag og dit hadde Frode og Toy tatt turen. Det gikk veien denne gangen og Toy fikk certet han manglet for å bli Norsk Utstillingchampion. Gratulerer så mye Frode og takk for den flotte sammenkomsten etter Størenutstillingen.

 

Søndag var det utstilling på Støren. Der var det 3 Fagermoa-hunder og 2 Vinjelia-hunder i aksjon. Fagermoa’s Fox i juniorklassen, Vinjelia’s Becky og Vinjelia’s B Ekko (e Gro og Dino) i åpen klasse, Fagermoa’s Eira i bruksklassen og Fagermoa’s Dino i championklassen og det ble følgende resultater:

 

Fox: 1. kval, 1. konk og Hp

Ekko: 1. kval og 1. konk

Becky: 1. kval, 1. konk, Ck, 3. Btk

Eira: 1. kval, 3. konk

Dino: 1. kval, 1. konk, Ck, 1. Bhk, BIR

 

Rune Tyvold hadde med seg Fagermoa’s Era til Morten på NISK sin utstilling i Roa for å lukte på Stor-certet. Det endte med 1. kval, 3. konk i bruksklassen. Rune fikk også 1. kval og 3. konk på sin egen Follsjøen’s Dublin i bruksklassen.

 

Kjempegrattis til alle sammen !!!!!